onsdag 18 februari 2015

Husmanskost!

Asså jag älskar ju hemlagad, gó gammal husmanskost! Älskar att stå på köket och laga mat som man åt innan mikron & färdigpizzan kom in i bilden.
Idag blev det pofiber-panerade sillfiléer med broccolimos och pepparot&dill-smör!

Superenkelt!
Vattna ut sillfiléerna enligt förpackningen. (Egentligen är strömmingfiléer godast men har inte hittat det i Norge än...)
Vispa upp ett ägg och ha på en tallrik.
Ta en annan tallrik och ha lite pofiber på den.
Sen doppar du filéerna i ägg och så i pofibern. Stek så i pannan, peppra, och ha i en god klick smör, så dom blir gyllenbruna på båda sidorna!

Jag serverade ju broccolimos till, (bara att koka broccolin mör och blanda med massa smör) och det är verkligen så himla gott!! Hade nog haft lingonsylt till oxå, om det funnits en sockerfri i kylen.

Lagar ni husmanskost, och isåfall vad? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar