lördag 3 januari 2015

Årets första träning!

Och det blev en rask promenad på 8.5km. Jag höll jämnt tempo trots att vägarna var isiga som tusan.
Men kände att energien var på topp! Låren krampade lite sista sträckan, och ryggen smärtade när jag kom hem. Men väldigt nöjd ändå!
Motivationen är på topp och jag har bestämt mig för att springa Vårruset i maj! Inte nån jätte-utmaning för många kanske, men ett stort steg föt mig. Förhoppningsvis blir rundan barnmat, men vi får se!
Hoppas på att få med en kompis som bor i Sthlm, och jag får se i vilken stad loppet blir.

Jag har oxå ett nytt mål för i år. Jag fyller 30 i juli, och tänkte att jag banne mig ska ner 10 kg redan innan den dagen. Inte omöjligt alls, och det hänger bara på mig själv! Så nu är det bara att tuta och köra!

Lite bilder från dagen följer!

3 kommentarer:

 1. Det är bara att ge sig den på det! Tio kilo är ganska mycket, men precis som du skriver ingen omöjlighet. Själv kämpar jag med de där sista fåfänga hektona som säkert bara jag vet om och märker av ;-)
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det är väl så, lättare att gå ner när man har mycket än när man bara jar några hekto ;) Tror nog det ska gå, om jag är sträng med mig själv och håller mig borta från snacks och alkohol, och får mer motion. Märker att magen fungerar bättre när jag rör på mig och det hjälper ju oxå på viktnedgången, att man inte går runt och är förstoppad och svullen! Vi får se om det är någon skillnad nästa gång vi ses ;)

   Radera
 2. Grymt bra motivation. Tio kilo ska vi klara. Själv har jag det målet till 24 juli!
  Skulle med vilja springa vårruset.. Men blir inget i år
  Mvh marie

  SvaraRadera